inbjudan

2017

Rally för de riktigt gamla bilarna

Inbjudan i pdf format finner du här. Du kan fylla i den på datorn, skriva ut den, scanna den och maila den tillsammans med ett foto på fordonet eller gå till sidan anmälningsformulär och anmäla dig direkt från websidan. Då måste du maila ett foto separat till e-mail.

Styrkeprovet, rallyt för de äldsta bilarna körs i år, 2017 i trakten av Motala vid Vätterns norra strand. Rallyt är öppet för fordon tillverkade t om 1925. Start och målplats är vid Motala Hamn.

Rallyt körs på vackra vägar i västra Östergötland där Vadstena och Medevi Brunn är kända platser.

Deltagarna anländer under torsdagen den 3 augusti. Fordonen ställs upp på anvisade platser på torget vid Motala Hamn. På fredag och lördag eftermiddag, efter rallyrundor finns fordonen uppställda för alla att beundra och fordonsägarna att prata med.

Vi bor på tre hotell i stan, Hotell Nostalgi vid Hamnen, hotell Nostalgicity i centrum och Motala Statt Hotell, också det i centrum. Hotellen är belägna med ett par hundra meter ifrån varandra, så gångavstånd emellan. Goda parkeringsutrymmen finns för dragfordon och besökande. Vi emotser 85 - 90 fordon.

 

Rallystart och målgång vid hamnplan.

 

 

Hurtu 1912

Ägare: Erling Carlsson

 

 

Bugatti Typ 13 Brescia 1923

Ägare: Kjell Lind

 

 

Eldredge Runabout 1904

Ägare: Ingemar Liljegren

 

 

Vi som på olika sätt stödjer Styrkeprovet 2017.

 

Webansvarig Olle Bergqvist

olles.rv6@telia.com